Koleksi Buruj Watches

Bukan sekadar JAMTANGAN yang kami ingin tonjolkan kepada kalian tetapi FUNGSINYA. Masih ramai diantara kita lalai sebagai hambaNya. Sebagaimana yang kami sendiri alami, sukar solat awal waktu kerana kesibukan masa. Ada jam tetapi kami tidak cakna akan waktu panggilan Ilahi.

“Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku”

Ibrahim [14:40]

Bila kita bercakap mengenai jam tangan, ramai memilih design berbanding fungsi namun fungsi tetap menjadi asbab pemilihan tersebut apabila kita menyentuh tentang harga.

Cantik itu abstract

Cantiknya sebuah jam tangan boleh dibeli serendah RM10 seunit mahupun beratus ribu seutas. Cantik itu nilainya terlalu besar. Oleh itu kami cuba berikan anda semua seutas jam tangan yang memiliki keduanya.

Kami berharap Jam Tangan Buruj Watch ini

bukan sahaja memiliki design yang cantik dan moden tetapi mempunyai fungsi islamik yang tidak ternilai buat si pemiliknya

Apa Kata Pengguna Jam Tangan Buruj Watches?

Saran saya kepada semua.. milikilah jam ini. Tidak rugi. Dimana kita berada, waktu solat pasti kita ingat.. arah kiblat juga. Dulu saya penggemar banyak jam, saya jual semuanya dan sekarang jam inilah yang saya pakai

Pn. Aniq Danish Qaseh

Jam best selesa, fungsi pun banyak. Boleh bawa gi mana-mana event dan pastinya mengingatkan kita waktu solat dan berbunyi bila masuk waktu azan

Pengguna Buruj Exclusive

Alhamdulillah. Sesuai dengan saya sebagai engineer. Sibuk sangat sampai tak perasan waktu solat. Memang terbaik

Pengguna Buruj Ramadhan (black)


Mari Kita Sentiasa Segerakan Solat

“Sesungguhnya Akulah Allah; tiada tuhan melainkan Aku; oleh itu, sembahlah akan Daku, dan dirikanlah sembahyang untuk mengingati Daku (Taha [20:14]). 

Koleksi Jam Buruj Watches


Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: